Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares i Marta Latorre campions al Club Natació Barcelona

Open CNB 2016

Aquest cap de setmana es va jugar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona , la primera competició d´esquaix a la categoria absoluta de l´any 2016 .
L´Open CNB obria la temporada d´esquaix amb un total de 3 proves: la de 1ª Categoria Masculina, 1ª Femenina i 3ª categoria masculina.
Els actuals Campions de Catalunya absoluts , l´Iker Pajares del Malibú Esportiu i la Marta Latorre del CN Lleida , van fer bons els pronòstics i es van endur els respectius títols de 1ª Categoria,
L´Iker va superar a quarts de final al Xavi Blasco (Lloret) , a les semifinals al Dani Pascual (CN Sant Andreu) , i a la final al Bernat Jaume ( Igualada ) , en una final molt disputada i que es va decidir al cinquè joc.Prèviament el Bernat s´havia desfet a semifinals de l´Edmon López (CN Sant Andreu) , aquest últim va ser el tercer classificat ,per davant del Dani Pascual. La consolació l va guanyar el jove Pablo Dolz (CN Sant Andreu) , superant l´Enric Creus (Malibú).
A la categoria femenina domini de la LLeidatana ,Marta Latorre, que va guanyar les semifinals a la Maribel Calabozo (Nick Spa&Sport) i a la final a la jove Sofía Mateos , del CN Sant Andreu, tots per 3 jocs a 0. La tercera plaça va ser per la Maribel Calabozo en superar a la Cinthya Servellón del Triops de Banyoles , 5ª plaça per la Celine Vallee (Esportiu Rocafort) i 6ª per la María Ballo (Triops).
Finalment a la prova de 3ª Categoria , victòria final per la Marta Latorre , imposant-se a la final al Javier Agruña (CN Sant Andreu). El campió de consolació va ser el seu company de club , Jose Martínez , que es va imposar al joveníssim Philip Georgiev del CC Diagonal.
Finalment dir que el sorteig del Cap de setmana a Andorra (Anyós Park) , va ser pel Javi Agruña.