Nilo Vidal i María Pajares Campions de Catalunya sots 19 d´Esquaix

Campionat de Catalunya sots 19 2016

El passat dissabte dia 30 es va jugar , a les instal·lacions del CT Sabadell  , el Campionat de Catalunya Sots 19 d´Esquaix , tant a la Categoria Femenina com a la Masculina . La campiona final a la categoria femenina va ser la jugadora del Malibú Esportiu de Sabadell, María Pajares , que es va imposar a la final a la joveníssima Sofía Mateos , del CN Sant Andreu , per un ajustat 3 jocs a 2, i salvant una pilota de partit en contra al cinquè joc. La tercera plaça va ser per la també molt jove, Noa Romero , del CN Sant Andreu , per davant de l´Ona Blasco del Lloret i l´Ivet Isern del Marconi de Terrassa.

A la categoria masculina victòria final del jugador de l´Eurosport de Salou , Nilo Vidal , que no va perdre cap joc en tot el Campionat , imposant-se a la final al Pol Marín (CC Diagonal). La tercera plaça va ser pel jove Pablo Dolz (CN Sant Andreu) , que es va imposar al seu company de club , Cristian Romero, per un ajustat 3 a 2 . Prèviament , a les semifinals , victòries del Nilo davant el Pablo, per 3 a 0 i del Pol Marín davant el Cristian per 3 jocs a 2.

Les posicions finals van ser les següents:

Categoria sots 19 femenina:
1- María Pajares (Malibú) 2-Sofía Mateos (CN Sant Andreu) 3- Noa Romero (CN Sant Andreu) 4- Ona Blasco (LLoret) 5- Ivet Isern (Marconi)
Categoria sots 19 Masculina:
1- Nilo Vidal (Eurosport) 2- Pol Marín (CCDiagonal) 3- Pablo Dolz (CN Sant Andreu) 4- Cristian Romero (CN Sant Andreu) 5- Pol Rami (Nick Spa & Sport) 6- Alex Milesi ( CCDiagonal) 7- Nacho Fajardo (Igualada) 8-Ferran Vilalta (Malibú) …… Copa Catalunya :  1- Noel Hita (Marconi) 2- Javi Fajardo (Igualada) 3- LLuis Isern (Marconi) 4- Hugo Lafuente (LLoret) 5- Bernat Gil (Igualada).