Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Iker Pajares finalista a València

Els passats dies 29, 30 i 31 d’Octubre les instal·lacions del Club de Campo K7 de Paterna (València) van acollir la primera edició del memorial Eduardo Palanca, amb bona part de les millors raquetes del panorama nacional presents, en una provas puntuable pel circuit espanyol i una dotació econòmica d’11.600 €.

A la categoria masculina la final la van disputar el galleg Borja Golán (PSA 35) i el jugador de Sabadell Iker Pajares (Barcelona Global Squash, PSA 27), amb victòria pel primer per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 9/11, 11/8, 5/11, 11/8 i 11/8en un partit disputadíssim de 95 minuts de joc. A les semifinals Golán es va desfer de Bernat Jaume (Esquaix Igualada/ Squash Project, PSA 58), mentre que Pajares va fer el mateix amb el també galleg Hugo Varela (PSA, 99) ambdós per 3 jocs a 0. Jaume es va endur el tercer lloc a l’imposar-se a Varela per 2 a 1. Nacho Fajardo (Igualada) i Philip Georgiev (C:C.Diagonal / BGS) van caure als vuitens de final davant el madrileny Álvaro Gaitán i l’andalús Álvaro Martín respectivament, el primer per 3 a 2 i el segon per 3 a 1.

A la categoria femenina la jove Ona Blasco (Squash Project) va aconseguir una meritòria tercera plaça final, després de caure a les semifinals davant la campiona, la gallega Marta Domínguez (PSA, 145) per 3 jocs a 0, i imposar-se al partit pel tercer lloc a la també gallega Icía Riveiro també per 3 a 0. Domínguez va derrotar a la final a l’argentina Pilar Etchechoury per 3 jocs a 1.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/6257/i-memorial-eduardo-palanca