Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Aleix Romero campió al C.E. Mediterrani

Els passats dies 5 i 6 de Novembre el Club Esportiu Mediterrani va acollir l’edició del 2021 de l’Open d’esquaix de 3ª Categoria, amb més de 30 inscrits de diferents clubs de Catalunya.

La victòria final va ser pel jove jugador del Club Natació Sant Andreu Aleix Romero, que es va imposar a les semifinals al també jove jugador Bernat Serna (Esportiu Rocafort) per 3 jocs a 0, i a la final a Ferran Amaro (Club Tennis Sabadell) per 3 jocs a 1. Serna va aconseguir la tercera posició al superar a Montse Fajardo (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 2.

Joan Jordà (Club Natació Barcelona) es va imposar a la consolació de segona ronda al derrotar a la final a Alex Milesi (Mèlich SportsClub) per 3 jocs a 1.

La prova de consolació de primera ronda se la va endur el veterà jugador de l’Squash Cardedeu Kim Muntané, a l’imposar-se a la final al local Manel Fernández per 3 jocs a 1.

Finalment, a la 2ª consolació de primera ronda José Luis García es va desfer a la final de la jugadora local Laura Sacristán per 3 jocs a 0.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=022BFB9C-A9DF-45C1-8A64-C44B4028FE9A