Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Fajardo, Blasco, Sàlvia, Malagelada i Sabariegos s’imposen als Campionats de Catalunya sots 11 i sots 17

Campionat de Catalunya sots 11 sots 17

El passat dissabte 19 de Maig les instal·lacions del Triops de Banyoles van acollir els Campionats de Catalunya d’esquaix sots 11 i sots 17, masculins i femenins, amb quasi 50 inscrits provinents de diferents clubs de Catalunya.

A la categoria sots 11 femenina podi amb jugadores locals, i victòria clara de la favorita, Joana Malegalada, que es va imposar tant a Adriana Pujol com a Paula López per 3 jocs a 0. Pujol es va endur el sots campionat al derrotar a López també per 3 a 0.

A la categoria sots 11 masculina el favorit, Oriol Sàlvia, es va endur el títol sense cedir un sòl joc. El de Sant Just Desvern es va imposar a les semifinals a Sergi Rivero (Esquaix Igualada) i a la final a Jofre Barrufet també d’Igualada. Barrufet havia derrotat al local Max Quer per 3 jocs a 1 a les semifinals. El partit pel tercer lloc victòria per Quer davant Rivero per 2 jocs a 0.

A la categoria sots 17 femenina victòria clara d’Ona Blasco (Squash Project). La jugadora de Lloret es va imposar a la final a la local Maria Jutglar per 3 jocs a 0. La tercera classificada va ser Ivet Isern (Marconi XXI Terrassa), per davant de Montse Fajardo (Esquaix Igualada).

A la categoria sots 17 masculina el jugador de l’Esquaix Igualada, Nacho Fajardo, es va endur el títol després de derrotar a les semifinals a Joan Serna (Esportiu Rocafort) per 3 jocs a 0 i a la final a Hugo Lafuente (Squash Project) per un ajustat 3 a 1. Cal destacar també el partit disputat entre Lafuente i LLuis Isern (Marconi XXI) a semifinals amb victòria pel primer per 3 jocs a 1. Tercera posició final per Isern al derrotar a Serna per 2 jocs a 0.

A la categoria sots 17 femenina plata victòria per la jove Joana Malagelada, campiona a sots 11, per davant de les locals Laia Yani, segona i Xènia Capell tercera.

Finalment, a la categoria sots 17 masculina plata el jugador de l’ Esquaix Igualada, Gerard Sabariegos, es va endur el títol al derrotar a la final a Adrià López (Nat’s Sant Fruitós de Bages). Tercera posició per Biel Díaz (Nat’s) per davant del local Toni Estrada.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0AF006F3-7BAD-48C9-B71A-25157F8AD811