Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Excel.lent actuació dels catalans als Campionats estatals de veterans a Madrid

Campionat d'Espanya Veterans 2018

Les instal·lacions del Castellana de Madrid van acollir el passat cap de setmana una nova edició dels Campionats d’Espanya de Veterans d’esquaix, amb 6 categories masculines i una femenina, i la presència de 13 jugadors representants de la Federació Catalana.

A la categoria +35 David Luna (SAF UAB Cerdanyola) es va endur la consolació de prèvies després de caure a les prèvies davant el potent jugador local Andrés Muñoz, i imposar-se a la consolació al valencià Javier Martos. El campió de +35 va ser el també jugador de València, Alex Garbi.

A la categoria +40 Xavi Blasco (Squash Project) es va quedar a les portes del títol, al caure a la final davant l’irlandès afincat a Andalusia, Neill Mc Carron, sots campió actual d’Europa +40, per un ajustat 3 a 2. Blasco va accedir a la final després de derrotar a les semifinals al canari Javier A. Gonzálvez per 3 jocs a 1 en un bon partit del de Lloret. A la mateixa categoria Jesús Pablos (Bonsport) es va endur la consolació, després de derrotar a la final a Francisco Igualada per 3 jocs a 0. Pablos havia caigut prèviament davant Gonzálvez al quadre principal.

A la categoria +45 victòria pel jugador del Club Tennis Sabadell, Nasi Herms, després de derrotar a les semifinals al galleg Jesús Souto per 3 jocs a 2, en un partit molt igualat que es va decidir per un ajustat 12 a 10 al cinquè joc, i a la final a l’andalús Francis Molina per 3 jocs a 1. David Cornudella (C.N.Sant Andreu) es va imposar a primera ronda a Emili Burgués (SAF UAB) per 3 jocs a 0, caient a quarts de final davant el jugador d’Almería José Luis Cañadas per 3 jocs a 1. Burgués va caure al primer partit de consolació davant el local David Garrido.

A la categoria +50 victòria per Nasi Herms, al derrotar a les semifinals a l’anglès afincat va Fuengirola Marcus Hall per 3 jocs a 0 i a la final al canari Tito Rodríguez també per 3 a 0. Jesús Castán (SAF UAB) va finalitzar al tercer lloc. Castán va accedir a les semifinals després de derrotar a l’andalús Félix Sánchez per un ajustat 3 a 2, caient a les semifinals davant el finalista Rodríguez per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc w.o davant Hall. Ramon Jiménez (Rocafort), Emili Burgués, Massimo Milesi i David Cornudella van caure a la primera ronda, Jiménez davant Castán, Burgués davant Adolfo Hernández de Cantabria, Milesi davant Hall i Cornudella davant Félix Sánchez. A la consolació, Ramon Jiménez va accedir a la final, caient davant el local José Luis Castillo, Milesi va caure a les semifinals davant el mateix J.L. Castillo.

A la categoria +55, quarta posició per Jesús Castán. El partit decisiu va ser el de semifinals davant el campió final, l’andalús Pedro Ríos, on va caure per un ajustat 3 a 2, desaprofitant un 2 a 0 i caient al cinquè per un ajustat 11 a 9. Al partit pel tercer lloc derrota davant José M. Pérez de Gijón per 3 jocs a 0. Xavi Ruiz (Rocafort) va caure ls quarts de final davant el campió Ríos, mentre que Toni Murillo (Rocafort) i José M. Flores (SAF UAB) van disputar la final de consolació, amb victòria per Flores per 3 jocs a 0.

A la categoria +60 José M. Flores (SAF UAB) va ser el sots campió. Flores es va imposar a quarts de final a José M.Vicuña d’Euskadi per 3 jocs a 0 i a les semifinals a Juan Díaz Quintero de Navarra per 3 jocs a 0. A la final bon partit davant el vàries vegades campió, José Luis Orizaola de Cantabria, amb derrota de Flores en 3 parcials força ajustats. Josep Mª Massa (Tennis Park Tarragona) va caure a la primera ronda davant Quintero.

A la categoria +35 femenina victòria per Laura Sáez d’Euskadi, a l’imposar-se a la final a Beatriz Domínguez de Canàries per 3 jocs a 1.

resultados