Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els gallegs Borja Golán i Xisela Aranda campions d´Espanya 2014, Dani Pascual 4rt classificat

santiago 2014

Els dies 4,5 i 6 d´Abril es va disputar a les instal.lacions de l´Squash Santiago el Campionat d´Espanya Absolut 2014. No varen haver-hi sorpreses i els principals favorits van emportar-se el títol.

En l´apartat masculí el galleg Borja Golán , actual número 5 del món al rànking PSA es va imposar a la final al valencià Àlex Garbi ( 98 PSA ) per 3 jocs a 0. A les semifinals Golán es va imposar a Dani Pascual del CN Sant Andreu mentre Garbi guanyava en un emocionant partit a Carlos Cornes ( 140 PSA ) per 3 jocs a 2. Pel tercer i quart lloc victòria de Cornes davant Dani Pascual per 3 jocs a 0.

Destacada actuació dels catalans, Iker Pajares del Malibú Esportiu de Sabadell i Bernat Jaume de l´Esquaix Igualada van ser quartfinalistes perdent davant Garbi i Golán respectivament.Iván Flores del Malibú li va plantar batalla a Garbi  a vuitens perdent per 3 jocs a 1 en un ajustat partit.Menys sort van tenir l´Edmon López del Can Mèlich Club i Xavi Blasco del Lloret Squash, el primer lesionat es va retirar a primera ronda davant Iker Pajares i el segon va perdre davant el galleg Pascal Gómez.

A la consolació de prèvies destacar els quarts de final de Jorge Monterde de l´Esportiu Rocafort , els vuitens d´Àlex Luque del Triops de Banyoles mentre Jordi Navines del Gimnàs Punt Groc de Girona es va quedar a primera ronda.Enric Creus i Jesús Montero van perdre a primera ronda de prèvies.

En l´apartat femení tant Celine Vallee com Àngela Gómez de l´Esportiu Rocafort es van quedar a primera ronda al perdre davant les finalistes Cristina Gómez de Múrcia i Xisela Aranda de Vigo.

12è títol per Golàn i 5è per Aranda i magnífica organització del club galleg.