Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

David Llibre campió a Sant Vicenç de Castellet

sant vicenç

El darrer cap de setmana es va disputar a les instal·lacions del Club Esportiu Atlètic Castellet CEAC la segona prova del circuit de tercera categoria per primer cop a la història del club.

El campió absolut va ser David Llibre del Squash Marconi en derrotar a la final a Toni López del Club Natació Sant Andreu per un 3 jocs a 0 amb parcials de 12/10 11/6 12/10. Toni López va acusar la llarga semifinal a la qual es va desfer de Sergio Perdigón del Royal Tarraco per 3 jocs a 2 (10/12 9/11 11/5 11/6 11/5). Sergio que va sorprendre a molts durant el campionat, va aconseguir una avantatge inicial de 2 jocs a 0 però el cap de sèrie número 1 va aconseguir els 3 jocs següents amb relativa facilitat per guanyar-se un lloc a la final. Per altra banda, David Llibre, per accedir-hi es va haver d’enfrontar contra Oscar de Mendoza del Esportiu Rocafort al que va superar amb un contundent 3 a 0 (11/6 13/11 11/3). A quarts de final també varen ser: Massimo Milesi, Jesús Alonso, Joan Casahuga i Jesús Castán.

El quadre de consolació va ser pel jugador local del CEAC Ricard Martínez que va realitzar un molt bon torneig a la consolació després de caure a quadre contra el semifinalista Oscar de Mendoza per 3 jocs a 1 (10/12 11/7 11/8 12/10). A la final va vèncer a Fede Delgado de Sant Joan de Vilatorrada per 3 jocs a 1. Ambdós es varen desfer anteriorment a semifinals dels dos jugadors locals del CEAC Antonio Mendoza i Carles Sànchez respectivament. La consolació va ser un quadre molt disputat amb molta presència local i una gran expectació.

Finalment, mencionar com a molt satisfactòria l’experiència pel CEAC d’organitzar un campionat del circuit català per primera vegada. L’assistència de tots el jugadors, amb puntualitat, col·laboració, actitud i competitivitat. Destacar als espectadors del club que van romandre per les les pistes durant tot el campionat donant caliu a aquest fins l’últim minut.