Els favorits s’imposen al Triops

Circuit 2a femení i veterans Triops 2018

Els passats dies 2 i 3 de Novembre les instal·lacions del Gimnàs Triops de Banyoles van acollir la 13ª prova del circuit de 2ª categoria d’esquaix, així com la 2ª prova del circuit de veterans i un torneig de 2ª categor¡a femenina, amb la presència de 30 participants de diferents clubs de Catalunya.

A la prova de 2ª Categoria el jugador local Sergi Casals es va endur el títol després de derrotar a la final a Manel Coronel del GEiEG de Girona per 3 jocs a 1. Tercera posició final pel jugador del C.N.Sant Andreu, David Cornudella per davant de Roger Capdet (Club Ciudad Diagonal).

A la categoria femenina es va imposar la jugadora local Cinthya Servellón, al derrotar a la final a Ivet Isern (Marconi XXI de Terrassa) per 3 jocs a 1. Tercera posició final per la també local Maria Jutglar per davant de la seva companya de club Clàudia Juncà.

A la categoria de veterans +35 el favorit Alex Luque (Triops) es va endur el títol sense cedir un sol joc, imposant-se a la final a Roger Capdet. Tercera i quarta plaça pels locals Xavi imón i Jordi Molina respectivament .

A la categoria de veterans +45 Joan Puig (CEAC Sant Vicenç de Castellet) es va imposar a David Cornudella a la final per 3 jocs a 0. Tercera posició per Emili Burgués (SAF UAB Cerdanyola) per davant de Narcís Sánchez (Marconi XXI).

Finalment, a la categoria +55 el jugador del GEiEG Pep Massó es va imposar a la final a José Manuel Flores (Tenni Park Tarragona) per 3 jocs a 1. Tercera posició per Toni Reillo (Nat’s Sant Fruitós de Bages) per davant d’Omar Rizq del Tipi Park Sports de Santa Cristina d’Aro.