Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els equips del Malibu Esportiu i Club Natació Sant Andreu campions de Catalunya per equips 2014

catequips

Aquest passat cap de setmana, dies 10 i 11 d’Octubre, les instal·lacions del Tipi Park de Santa Cristina d’Aro, va acollir el campionat de Catalunya per equips 2014, sota la direcció del Sr. Tino Casas, i amb 14 equips masculins i 4 equips femenins.

En categoria femenina, es va disputar una lligueta, on les guanyadores finals, van ser les jugadores del Club Natació Sant Andreu de Barcelona, format per Laura Pacheco, Sofia Mateos, Maite Ysun i Laura Martin, en derrotar al Malibu Esportiu de Sabadell format per Maria Pajares, Tania Colome i Virginia de la Llave. En tercera posició va quedar el Club Triops de Banyoles i en quarta posició el Gent d’Or de Valls.

En categoria masculina, els partits van començar Divendres, amb cap sorpresa a destacar a la primera ronda a primera hora de la tarda. El mateix Divendres es va disputar la ronda de quarts de finals, on es van enfrontar dos dels favorits, on el Malibu Esportiu de Sabadell va derrotar al cap de sèrie número 1 el Club Tennis Sabadell. En semifinals, el Malibu Esportiu de Sabadell va derrotar al Club Natació Sant Andreu “A” i l’Esquaix Igualada va derrotar al Lloret Squash Club. Al vespre de Dissabte, es va jugar la final. Va començar l’eliminatòria amb els números 3, on Victor Montserrat del Malibu va derrotar a Joel Jaume del Igualada. Seguidament, Bernat Jaume del Igualada va derrotar a Enric Creus del Malibu, que eren els números 1. Per últim, els números 2, on Seti Herrero del Malibu va derrotar a Nasi Herms del Igualada per 3 jocs a 1. Victòria final del Malibú Esportiu de Sabadell, format per Iker Pajares, Enric Creus, Seti Herrero, Jordi Felez i Victor Montserrat davant del Esquaix Igualada format per Bernat Jaume, Nasi Herms i Joel Jaume.