Pablos,Möller,Llobet i Paul campions al Open Soft-ràquet Can Mèlich Club

softcanmelich

Els dies 13-14-15 i 16 d’ Octubre es va disputar a les instal·lacions del Can Mèlich Club de Sant Just Desvern, un altre prova del circuit de Soft-ràquet, en categoria masculina, femenina, veterans +45 i veterans +55 anys.

En categoria femenina, es va disputar una lligueta de 5 noies, on la guanyadora final, va ser la local Mercedes Möller, en derrotar a totes les seves rivals. La segona classificada va ser Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports Club de Barcelona i tercera classificada la local Gisela Grau.

En categoria de veterans +45, el guanyador final va ser el barceloní Xavi Llobet en derrotar en la final a Jose Martinez del CN Sant Andreu de Barcelona. El campió de consolació de primera ronda va ser Miguel A. Paul del CN Sant Andreu i el campió de consolació de segona ronda va ser David Cornudella del mateix club.

En categoria de veterans +55, en forma de lligueta, el guanyador final va ser Miguel Angel Paul del CN Sant Andreu, en segon lloc el barceloní Manel Fernandez i en tercer lloc la local Mercedes Möller.

Per últim, la categoria masculina, el guanyador final va ser Jesus Pablos del CN Sant Andreu en derrotar al local Jordi Mitjà en la final. Tots dos van derrotar a Juanjo Gil del CN Sant Andreu i Oscar Perez del club Bonasport de Barcelona en semifinals. El campió de consolació de primera ronda va ser Martin Rueda del Dir Campus i el campió de consolació de segona ronda va ser Toni Lopez del CN Sant Andreu