Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els catalans dominen al campionat d’Espanya de Veterans de Soft-ràquet

campionat d´Espanya de soft 2014

Aquest cap de setmana, les instal·lacions del club Bonasport de Barcelona, van acollir el campionat d’Espanya de Veterans de Soft-ràquet amb més de 60 inscrits dividits en 4 categories.

A la categoria veterans +35, el campió va ser Jesús Pablos del CN Sant Andreu al derrotar al seu company de club Juanjo Gil en la final. A les semifinals van derrotar a Jordi Mitjà del Can Mèlich Club i al local Oscar Pérez respectivament. El campió de consolació va ser Martí Rueda del Dir Campus al guanyar a David Alcalde del CN Sant Andreu.

A la categoria veterans +45, el campió va ser Xavi Diego del Malibú Esportiu a l´imposar-se a David Febrer del Nick Spa & Sports a la final. Tot dos van guanyar a Fede Ronda del CN Barcelona i Jesús Montero del Esportiu Rocafort respectivament a les semifinals. El campió de consolació  va ser Martí Casado del club Euro Sport al derrotar al local Pau Fonts.

A la categoria veterans +55, el campió va ser el local Toni Serra imposant-se a la final a Joan Marcè del club Euro Sport .A les semifinals van derrotar al barceloní Marcel Estruch i a Josep Calvo del CT Sabadell. El campió de consolació va ser el barceloní Josep Solé davant  Manel Fernández.

Per últim, la categoria de veteranes, la campiona va ser Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports al derrotar a Sara García del Club Euro Sport a la final. Totes dues havíen guanyat a Mercedes Moller del Can Melich Club i Rossianne Sanches del club Euro Sports prèviament. LA guanyadora de la consolació va ser la local Elena Mateu en derrotar a la seva companya de club Elena Estaun.