CN Sant Andreu i CC Diagonal copen els podis dels Campionats de Catalunya d´Esquaix sots 11 i sots 15

Campionat de Catalunya sots 11 i sots 15 2014

El passat dissabte 15 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions de l´esquaix Igualada , el Campionat de Catalunya d´esquaix a les categories de sots 11 i sots 15, tant a la categoria femenina com masculina.

Més de 60 participants i dos clubs , el CN Sant Andreu i el Club Ciudad Diagonal, com a grans dominadors del Campionat.

Començant per la Categoria sots 15 Masculina la final la van disputar els jugadors del CN Sant Andreu , Cristian Romero i Pablo Dolz, amb victòria pel primer per 3 jocs a 0, a les semifinals , ambdos companys de club es van desfer de Pol Rami , del Nick Spa&Sport de Barcelona i de Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada. El tercer lloc va ser pel Pol Rami. El cinquè lloc se´l va adjudicar Javi Fajardo de l´esquaix Igualada , al derrotar a Phillip Georgiev del CC Diagonal per un apretat 3 a 2.La consolació se la va endur el Marc Segura del CC Diagonal.

A la categoria sots 15 femenina , la previsible final entre la Selena Georgiev del CC Diagonal i Sofía Mateos del CN Sant Andreu ,la va guanyar la primera per 3 jocs a 0. El tercer lloc va ser per la joverníssima Noa Romero del CN Sant Andreu, al derrotar a la jugadora del Triops de Banyoles ,Delfina Maillo. Cinquena classificada va quedar la Maria Jutglar del Triops, davant la seva companya de club Aina Soler.

A la Categoria sots 11 Masculina, el campió va ser el Phillip Georgiev, del CC Diagonal per davant del seu company de club Joan Serna, a qui va derrotar a la final per 3 jocs a 0, fent valer la seva condició de favorit.El tercer lloc va ser pel jugador del Lloret Squash Hugo Lafuente, que va derrotar a Roger Ortega del CN Sant Andreu. Cinquè classificat va ser el local Nil Aguilera per davant del seu company de club Gerard Sabariegos.La consolació la va guanyar Marc Altarriba del Malibú de Sabadell , al derrotar a la final a Oriol Sàlvia del CC Diagonal.

I finalment a la categoria sots 11 femenina domini de la Noa Romero , que va derrotar a la final a la jugadora del Lloret Squash Ona Blasco per 3 jocs a 1, prèviament l´Ona Blasco havia guanyat a la local Montse Fajardo per un ajustat 3 a 2 . Quedant finalment el podi com a primera la Noa Romero, segona l´Ona Blasco i tercera la Montse Fajardo.