Els catalans al Europeu de veterans a Praga

praga

Del 29 d’Agost al 1 de Setembre, la localitat de Praga va acollir el Campionat d’Europa de Veterans 2013, amb més de 500 participants de tots els països d’Europa.

D’ entre aquests participants, tres valents catalans varen fer un molt bon paper.

Primer, la barcelonina Maribel Calabozo del club Nick Spa & Sports, va participar en la categoria de més de 50 anys femenina, quedant en 9a posició final, després de perdre en primera ronda contra l’ alemanya Doris Lewalski per 3 jocs a 1 i derrotant al quadre de llocs a la francesa Laurence Alain per 3 jocs a 0.

Després, el barceloní David Febrer del club Nick Spa & Sports, va participar en la categoria de més de 50 anys masculina, la categoria amb més inscrits, on va aconseguir el lloc 33. Després de derrotar en primera ronda a l’alemany Holger Lang per 3 jocs a 0, a segona ronda va perdre per 3 jocs a 1 amb un 14 a 12 final amb el suís Hugo Bertschy. En el quadre de llocs, va derrotar amb facilitat a tots els seus rival per 3 jocs a 0, llàstima del sorteig!

Per últim, el bagenc Antoni Reillo del club Nat’s Sport de Sant Fruitós de Bages, va participar en la categoria de més de 55 anys masculina, aconseguint la posició 23. Va perdre en primera ronda contra Meir Zemach d’Israel per 3 jocs a 0 i després, en el quadre de llocs, va derrotar al finès Ari Tanskanen per 3 jocs a 1 i va perdre contra l’eslovac Lubomir Budinsky per 3 jocs a 1.

Destacar, la victòria d’Andrea Locke (jugadora del Can Melich Club i resident a Anglaterra) a la categoria de més de 45 anys femenina i la participació del gallec Jesus Souto en la categoria de més de 40 anys masculina, on va aconseguir la segona posició, perdent amb l’ holandès Stephen Cooke per 3 jocs a 2.