Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Ivan Flores i Bernat Jaume semifinalistes a Conca i Palència respectivament

cuenca-palencia

 

Els dos últims caps de setmana d’Agost, es varen disputar dos Opens de la Federació Espanyola d’Esquaix, dos clàssics els últims anys, com és el Open San Julián a la localitat de Conca i el Open San Antolín a la localitat de Palència, amb molts participants, i com no, representants de Catalunya que van fer un gran paper.

El primer, a Conca, amb la participació d’un total de 80 jugadors i jugadores, i amb 18 jugadors catalans. Destaquem, en el quadre femení, el segon lloc de Maribel Calabozo del Nick Spa & Sports de Barcelona, el tercer lloc de Judith Santander del Club Euro Sport de Salou, el quarts lloc de Cinthya Servellon del club Triops de Banyoles i la participació de Lidia Tortosa del Club Euro Sport. En el quadre masculí, gran resultat del nostre millor jugador català Ivan Flores del Malibu Esportiu de Sabadell que va aconseguir la 4a posició, Edmon Lopez del Can Melich Club de Sant Just Desvern i Bernat Jaume del Igualada squash varen aconseguir arribar a quarts de final, Dani Pascual del CN Sant Andreu de Barcelona i Iker Pajares del Malibú Esportiu varen arribar a vuitens de finals, i David Febrer del Nick Spa & Sports i Jordi Navines del Gimnàs Punt Groc de Girona varen entrar a quadre final perdent a primera ronda. Altres jugadors que varen participar, i que varen perdre a prèvies, varen ser Nilo Vidal del Club Euro Sport (que es va proclamar campió de la consolació de prèvies), Alex Luque del club Triops i Leandro Skufca, Jesus Montero, Joaquin Juarez i Jorge Monterde del Esportiu Rocafort de Barcelona. Els campions finals varen ser els gallec Borja Golan (actual número 9 del món) i Catuxa Codesido.

El segon, a Palència, amb la participació d’un total de 120 jugadors i jugadores, i amb 9 jugadors catalans. En el quadre masculí, gran resultat de Bernat Jaume del Igualada squash que va quedar 4at, Ivan Flores del Malibu Esportiu va arribar a quarts de finals, Dani Pascual del CN Sant Andreu a vuitens de finals i Edmon Lopez del Can Melich Club, Gerard Garcia del CE Esquaix Vilatorrada, Iker Pajares del Malibú Esportiu (que més tard va ser campió de la consolació de quadre) i Jordi Navines del Gimnas Punt Groc varen perdre a primera ronda. Alex Luque del club Triops va participar perdent a la fase de prèvies. En el quadre femení, la única participant català Cinthya Servellón del club Triops va perdre a primera ronda. Els campions finals varen ser els gallecs Borja Golan i Xisela Aranda.