Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El gallec Pablo Quintana campió del III Open Internacional Ciutat de Terrassa

El Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir els passats dies 29 i 30 d’Abril la 3ª Edició de l’Open Internacional Ciutat de Terrassa PSA Satèl·lit, amb la participació de varis jugadors representants de la Federació Catalana d’esquaix.

No va haver-hi sorpreses a les primeres rondes i els principals favorits van accedir als quarts de final. El vigent campió Nilo Vidal (Eurosport / BGS, PSA 204) es va imposar a l’andlús Álvaro Martín (PSA 353) per 3 jocs a 0, el barceloní resident a Polònia Marc López (PSA 270) va derrotar l’anglès Hassan Khalil (PSA445) per un ajustat 3 a 2, el gallec Pablo Quintana (PSA 312) va fer el mateix amb Pablo Dolz (CN Sant Andreu / BGS) per 3 a 0 i finalment l’andalús Javier Martín (PSA 216) es va imposar a Joel Jaume (Anyós Andorra, PSA 488) també per 3 a 0.

A les semifinals, les dues molt disputades, victòries de Marc López sobre Nilo Vidal per 3 a 2 i de Quintana sobre Martín per idèntic resultat. La final va començar amb domini de López sobre Quintana, però poc a poc el galleg, més fresc físicament, va aconseguir imposar el seu joc i endur-se el títol amb parcials de 9/11, 11/0, 11/7 i 11/7. Tercera posició final per Javier Mar´tín al derrotar Vidal per 3 jocs a 1.

Van fer l’entrega de premis el Director del Consell Català de l’Esport Sr. Aleix Villatoro, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa el Sr. Miguel Ángel Moreno i el President de la Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol el Sr. Joan Casahuga.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/10422/iii-open-internacional-ciutat-de-terrassa