Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Club Tennis Sabadell campió d’Espanya per equips femenins i sotscampió als masculins a València

Les instal·lacions del Club de Campo K7 de Paterna (València) van acollir els passats dies 17, 18 i 19 de Juny els Campionats d’Espanya d’esquaix per equips, amb la presència del Club Tennis Sabadell en categoria masculina i femenina i de l’Esportiu Rocafort de Barcelona a la categoria masculina.

A la categoria femenina El Club Tennis Sabadell es va endur el títol després de superar al club madrileny Squash La Mina per 3 partits a 0, amb victòries còmodes de Sofía Mateos (PSA 109), Margaux Pitarch i la nordamericana Caroline Spahr, davant Elena Peris, l’argentina Sara Zelaya i Sofía Pericás respectivament. A la final s’enfrontaven al potent Squash Tres Cantos de Madrid. La final va començar amb victòria clara de C. Spahr davant Rocío Nigorra per 3 jocs a 0. El Tres Cantos posava l’empat a 1 a la final després que l’argentina Pilar Etchechoury (PSA 449) derrotés Sofía Mateos per 3 jocs a 1. Finalment la valenciana Margaux Pitarch va donar el títol a l’equip vallesà al superar Belen Etchechoury per un clar 3 a 0.

A la categoria masculina els principals favorits eren el Club Tennis Sabadell i el Club Squash Algemesí de València, i van fer bons els pronòstics i van accedir a la final del torneig. El Club Tennis Sabadell es va imposar als quarts de final a l’Squash Fuengirola per 4 victòries a 0, amb victòries del nordamericà Faraz Khan (PSA 51), Edmon López (PSA 88), Nilo Vidal (PSA 202) i Santi Grau. A les semifinals els vallesans es van imposar al Pamplona Squash Club per 3 a 1. Victòria de Santiago Ramos davant Santi Grau per 3 a 0 que donava el primer punt a l’equip de Pamplona, però Edmon López, Hugo Varela i Nilo Vidal van solventar de forma clara, sense cedir un joc, els seus partits davant Eduardo Razquin, Enrique González i Pablo Castillo respectivament. Per l’altra banda del quadre l’Algemesí es desfeia a les semifinals del Tres Cantos de Madrid per 3 a 1, accedint a la final, que es preveia molt igualada.

El primer punt de la final va caure del bàndol valencià amb la victòria de l’andalús Augusto Ortigosa (PSA 189) davant Nilo Vidal per 3 jocs a 0. L’egipci Fares Dessouky (PSA 10) va fer el mateix amb el nordamericà Faraz Khan al segon punt de la final. Edmon López donava esperances als vallesans al superar per 3 jocs a 0 al canari Iván Pérez (PSA 104). Tot es decidia al darrer partit entre el gallegs Hugo Varela (PSA 118) i Pascal Gómez. Una victòria de Varela per 3 a 0 hagués decidit la final per punts però tot i posar-se 2 a 0 Gómez va aconseguir els punts necessaris al tercer joc per donar el títol als valencians en una final molt igualada. L’ Squash Tres Cantos va finalitzar al tercer lloc per davant del Pamplona Squash Club.

Bona actuació de l’Esportiu Rocafort, al superar als vuitens de final l’Squash Algemesí “B” per un clar 4 a 0, amb victòries d’Andrés Muñoz, Roger Amills, Adolfo De la Calle i Iván Cavero, caient als quart de final davant Pamplona Squash Club també per 4 a 0.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/10879/campeonato-de-espana-de-clubes/