Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El Club Ciudad Diagonal acull la 4ª Prova del circuït Dunlop per a Infantils i Veterans

ccd dunlop 2014

El passat 31 de Maig es va jugar a les instal.lacions del Club Ciudad Diagonal d´Esplugues la 4ªProva del circuït Dunlop per a infantils i veterans.No hi va haver sorpreses pel que fa als guanyadors finals en cada categoria.

Pel que fa a la categoria sots 11 femenina la campiona va ser l´Aina Soler del Triops de Banyoles per davant de la Noa Romero del CN Sant Andreu i de la Montse Fajardo de l´esquaix Igualada. A la categoria sots 11 maculina el campió va ser Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal per davant de l´Hugo Lafuente del Lloret Squash.El campió de consolació va ser Joan Serna per davant d´Adrià Balbas del Malibú Esportiu.

A la categoria sots 15 masculina la campiona va ser Maria Pajares del Malibú Esportiu de Sabadell al guanyar a la final a la jove Selena Georgieva per 3 jocs a 1.La campiona de consolació va ser Maria Jutglar del Triops al derrotar a la seva companya de club Anna Ferrer.Pel que fa al sots 15 masculí el campió va ser Cristian Romero del CN Sant Andreu que es va tornar a imposar a la final a Pablo Dolz del seu mateix club , una final més entre els dos jugdors en el que ja és un clàssic d´aquesta temporada.La consolació va ser per Víctor Pozo del Malibú Esportiu al guanyar la final al seu germà Oscar.

Pel que fa als veterans a la categoria de més de 35 una altra final entre Edu Nadal de l´esquaix Marconi i Àlex Luque del Triops amb victòria pel primer, mentre la consolació la va guanyar Javier Agruña del CN Sant Andreu davant Albert Soria del mateix club. A la categoria de més 45 el campió va ser Xavi Hita de l´Esquaix Marconi de Terrassa per davant de Jesús Castán del DYR Campus.Emili Burgués del SAF UAB va ser el tercer classificat.