Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Final de la LLiga Nacional ple de sorpreses , Lloret i Igualada entren als play-offs

classificació final lliga 2014

Aquest dissabte 31 de Maig es van jugar a les instal.lacions del CN Sant Andreu les dues darreres jornades de la temporada Regular de la 1ª Lliga Nacional. Al principi de la jornada dues places pel play-off estàven per decidir així com la primera plaça final.

El Club Malibú Esportiu de Sabadell partia amb aventatge sobre el CN Sant Andreu però la derrota davant l´Igualada per 3 a 0 junt amb la victòria del CN Sant Andreu davant el CT Sabadell per 3 a 0 deixava fins la tarda la decissió de qui seria el campió de la fase regular. L´enfrontament decissiu entre el Malibú i el CN Sant Andreu , primer i segon classificat es va saldar amb victòria pels primers per 2 partits a 1, així els vallesans asseguràven el liderat final.

Més emoció va haver-hi a la lluita per entar als play-offs entre 3 clubs implicats, el CT Sabadell, l´Esquaix Igualada i el Lloret Squash.A priori abans de les 2 últimes jornades el CT Sabadell ho tenia tot de cara per entrar a play-off , però malauradament una inoportuna lesió de l´Edmon López durant el seu partit contra Vincent Droesbeke del CN Sant Andreu va propiciar la derrota dels vallesans 3 partits a 0 . El Lloret Squash i l´Igualada ho van aprofitar i tant els primers que es van imposar al Malibú “B” per 3 a 0 com els de l´Anoia amb victòries sobre el Malibú “A” 3 a 0 i el Nick &Spa Sports per 2 a 1 es van assegurar plaça pel play-off.

La classificació final de la Temporada Regular queda així:

1- Malibú Esportiu “A”  …    32 Punts

2- CN Sant Andreu ………    30 Punts

3- Squash Lloret …………     26 Punts

4- Esquaix Igualada …….     26 Punts

5- CT Sabadell ……………      25 Punts

6- Nick & Spa Sports …..       16 Punts

7- Malibú “B” …………….       10 Punts

8 – CN Lleida …………….         3 Punts

Play-off:  Malibú ” A” – Esquaix Igualada   i    CN Sant Andreu – Squash Lloret

Descens directe : CN Lleida.