Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

El C.T. Sabadell s’imposa al Play Off de la LLiga Catalana de 3ª Categoria

El passat dissabte 26 de Febrer el Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa va acollir el Pay Off de la Lliga Catalana d’esquaix 2021 de 3ª Categoria, amb 4 equips optant al títol, el Cñub Tennis Sabadell, el SAF UAB de Cerdanyola del Vallès, l’Esquaix Igualada i l’Esquaix Marconi.

A les semifinals el CT Sabadell es va imposar de forma clara al Marconi per 4 victòries a 0, amb triomfs d’Enrique Tejerina, Bruno de Las Heras, Jordi Caupena i Francesc Cosp, sobre Ivet Isern, Narcís Sánchez, Sergi Tienda i Marçal Bagué respectivament. El partit més disputat va ser el dels jugadors número 3, Caupena i Tienda, amb un ajustat 3 a 2 i 12 a 10 al cinquè pel del Tennis.

A l’altra semifinal igualtat màxima entre el SAF UAB i l’Esquaix Igualada. Al primer partit de l’eliminatòria ajustadíssima victòria de Sergi Campos (Igualada) davant Emili Burgués per 3 jocs a 2 i 14 a 12 al cinquè joc, amb 4 pilotes de partit aixecades pel d’Igualada. Iván Serrano va empatar l’eliminatòria amb la victòria per 3 a 0 davant Rafa León. L’igualadina Montse Fajardo posava en avantatge el seu equip a l’imposar-se a Jordi Corpas per 3 a 0. Finalment, al partit decisiu Sergi Rivero va derrotar Oriol Alfonso per un ajustat 3 a 2, remuntant un 1 a 2 advers, donant a l’Esquaix Igualada l’accés a la final.

La final entre el CT Sabadell i l’Esquaix Igualada es preveia molt disputada. Al primer partit LLuis Vilalta es fa imposar de forma clara a Sergi Campos per 3 a 0. Seguidament els jugadors número 1 de cada club, Christian Ruiz i Rafa León disputaven el segon punt de la final, amb victòria pel de Sabadell per 3 jocs a 1. El joc guanyat per León donava esperances als anoiencs, i més després de la victòria de Montse Fajardo davant Tejerina per 3 a 0. Al partit decisiu l’igualadí S.Rivero necessitava una victòria 3 a 0 davant De las Heras per donar el títol al seu Club, i tot i començar amb victòria al primer joc per 11 a 9, va caure als següents 3 jocs amb parcials d’11/9, 11/6 i 12/10 per B.De Las Herasa que donaven el títol al C.T.Sabadell. Al partit pel tercer lloc victòria per 3 a 1 del SAF UAB davant el Marconi.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=2A430F0B-86B7-4DD6-894E-5CC8DA183C3A&draw=96