Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Domini dels catalans als Campionats d’Espanya d’esquaix sots 11 i sots 15

Campionat Espanya sots 11 sots 15 2017

Els passats dies 17, 18 i 19 de Febrer es van celebrar a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar, els Campionats d’Espanya sots 11 i sots 15 d’esquaix, tant a la categoria masculina com a la femenina, amb molta presència de jugadors i jugadores representants de la Federació Catalana.

A la categoria sots 11 femenina domini total de les dues jugadores catalanes. Tant l’Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa) com la Montse Fajardo (Esquaix Igualada) van arribar a la final sense cedir un sol joc en tot el torneig. A la final, repetició de la final de l’any passat, victòria per l’Ona, que va remontar el joc inicial per imposar-se finalment per 3 jocs a 1. La tercera classificada va ser la local Angela Gracia, per davant de l’Andalusa Estela Del Carmen.

A la categoria sots 11 masculina, domini també dels catalans, que van ocupar totes les posicions del podi. El favorit, Marc Altarriba (Malibú Sabadell), va fer bons els pronòstics i es va endur el títol, després de derrotar a tots els seus rivals sense cedir un joc en tot el torneig. La final el va enfrontar al també català Bernat Serna, que prèviament s’havia desfet del valencià Javier Fraser. El tercer lloc va ser per l’Oriol Sàlvia, que després de caure a semifinals davant el Marc Altarriba, va derrotar a Fraser al partit pel tercer lloc. 9ª posició final per l’Eric Morillas (Esquaix Igualada).

A la categoria sots 15 femenina la jugadora del CN Sant Andreu, Noa Romero, va revalidar el títol de Campiona d’Espanya, després de derrotar a la final a la gallega Icia Rivero per 3 jocs a 1. Prèviament la Noa s’havia imposat a la gallega Carla Cameselle a quarts i a la valenciana Ana Castell, ambdues per 3 jocs a 0. 5ª posició final per la Maria Jutglar del Triops, i 8ª per l’Ivet Isern del CT Sabadell.

Finalment a la categoria sots 15 masculina victòria final per l’andalús Augusto Ortigosa, que es va endur el títol després de derrotar a la final a Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 1, en un partit molt disputat. La tercera posició va ser per Adrián Gracia (Múrcia), per davant d’Alvaro Martín d’Andalusia . 7ª posició per l’Hugo Lafuente, 8ª pel Joan Serna (Esportiu Rocafort), 10ª posició final per Oscar Pozo (Malibú), 15ª posició pel Pol Salvador (Triops), 18ª pel Nil Aguilera (Igualada), 19ª pel Martí Bahí (Triops) , 20ª pel Roger Ortega (CN Sant Andreu) i 21ª per Jordi Colom (Igualada).