David Febrer s’imposa al Porto Masters

Els passats dies 19, 20 i 21 de Gener la localitat de Porto va acollir l’edició del 2024 del Porto Masters, prova puntuable pel circuit Europeu de veterans d’esquaix de la ESF, amb nombrosa presència catalana a les diferents categories i una participació de 250 jugadors i jugadores d’arreu d’Europa.

A la categoria +60 masculina el jugador del C.N. Sant Andreu David Febrer es va endur el títol a l’imposar-se a la final al també català resident a Andorra Lluis Suárez (Anyós) per 3 jocs a 2, amb parcials de 10/12, 11/2, 11/7, 9/11 i 11/6. Febrer havia derrotat a semifinals a l’andalús Pedro Ríos per 3 jocs a 1, mentre que Suárez va fer el mateix amb l’alemant Felix Paal per 3 a 0. Jesús Castán (CN Sant Andreu) va finalitzar a la cinquena posició.

A la categoria +55 femenina bronze per Maria Balló. Balló va derrotar als quarts de final a Betty Hoogervors (Països Baixos) per 3 a 0, caient a les semifinals davant l’anglesa Isabelle Teewdle per 3 jocs a 1. Al partit pel tercer lloc victòria davant la gallega Maju Besada per 3 a 0.

A la categoria +60 femenina Maribel Calabozo (CN Sant Andreu) va aconseguir la tercera posició al podi després d’imposar-se a la francesa Claire Bryars als quarts de final per 3 a 1 i caure a semifinals davant l’anglesa Beverly Brockway pewr 3 a 0. Al partit pel tercer lloc victòria davant l’alemanya Iris Hoefling per 3 jocs a 0.

A la categoria +35 masculina 11ena posició per Màrius Tarrés (SAF UAB) amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes.

A la categoria +45 masculina els jugadors del SAF UAB Xavi López i Jordi Corpas van finalitzar a la vuitena i desena posició respectivament.

Pel que fa a la categoria +55 masculina Emili Burgués (SAF UAB) va aconseguir la 21ena posició, amb un balanç de 2 victòries i 2 derrotes.

Finalment a la categoria +65 masculina 12ena posició per José Manuel Flores (CN Sant Andreu).