Auto

Light

David Febrer campió d’Espanya de Veterans

campionat-espanya-veterans-2014

El club squash santiago de Santiago de Compostel·la va acollir aquest cap de setmana el campionat d’Espanya de veterans.

Quatre catalans varen desplaçar-se fins a Galícia amb molt bons resultats.

Destaquem, principalment, la victòria a la categoria de més de 50 anys del jugador del Nick Spa & Sports de Barcelona, David Febrer, guanyant a tots els seus rivals per 3 jocs a 0, demostrant una gran superioritat. David va derrotar al local Javier Alcalde, el jugador de Cuenca Jose Luis Orizaola (número 1 al rànquing), l’andalús Pedro Rios i a la final al valencià Daniel Donnarumma.

L’altre resultat destacat va ser per Maribel Calabozo, també del Nick Spa & Sports, que va aconseguir el segon lloc final a la categoria femenina.

Maribel va derrotar a les locals Lucia Garcia i Maju Besada per 3 jocs a 0, i va perdre amb la local Sandra Midon per 3 jocs a 0.

Finalitzem amb la gran actuació de Toni Reillo del club Nat’s de Sant Fruitós , que va participar a la categoria de més de 55 anys, sent també sots-campió final. Toni va derrotar al local Carlos Carrascal per 3 jocs a 1, al local Jose C. Fernandez per 3 jocs a 0 i va perdre a la final contra Jose l. Oriazola per 3 jocs a 0.

Per últim, Josep Maria Massa de Tarragona va aconseguir la 6a posició a la categoria de més de 60 anys.