Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Els favorits s´imposen al Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17 masculí i femení

camp-cat-sots-13-i-17

El dissabte 24 de Maig de 2014 es va celebrar a les instal.lacions del Triops de Banyoles el Campionat de Catalunya d´esquaix sots 13 i sots 17 tant en categoria masculina com en la femenina.

Els podis finals no van deparar cap sorpresa i els favorits es van imposar en totes les categories.Cal destacar que les quatre categories van ser guanyades per esportistes de diferents clubs , demostrant que el planter s´està diversificant arreu de Catalunya.

A la categoria sots 13 femenina la guanyadora va ser la jugadora del Club Ciudad Diagonal Selena Georgieva a l´imposar-se a la final a Sofía Mateos del Can Mèlich Club per 3 jocs a 0.. La tercera classificada va ser Maria Jutglar del Triops per davant de la seva companya de club Anna Ferrer.

A la categoria sots 13 masculina domini del jugador del CN Sant Andreu Pablo Dolz per davant de Nacho Fajardo de l´esquaix Igualada , al qui va derrotar per 3 jocs a 1 en una final de gran qualitat.El tercer classificat va ser Philip Georgiev del Club Ciudad Diagonal per davant de l´egarenc de l´squash  Marconi Lluis Isern.

A la categoria sots 17 femenina es va viure una emocionant final entre Maria Pajares del Malibu Esportiu de Sabadell i Selena Georgieva on finalment la primera es va imposar per 3 jocs a 1 .El tercer lloc va ser per Sofía Mateos per davant de la local Delfina Maillo.

I finalment a la categoria sots 17 masculina triomf del jugador de l´Eurosport de Salou Nilo Vidal sobre Pol Marín del Ciudad Diagonal per 3 jocs a 1. L´actual campió d Espanya va fer valdra un excelent estat de forma i tot i cedir el tercer joc va acabar guanyant un títol més de Campió de Catalunya.Merescuda tercera plaça per Cristian Romero del CN Sant Andreu a l´imposar-se al seu company de club Pablo Dolz.

Gran participació i joves que prometen donar-nos moltes alegries a l´esquaix català en un futur no molt llunyà.