Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Comunicat Junta Directiva Federació Catalana d’Esquaix i Raquetbol

COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA

D’ESQUAIX I RAQUETBOL

Degut a la situació actual d’estat d’alarma per crisi sanitària COVID-19, la Junta Directiva de la Federació Catalana d’esquaix i raquetbol ha decidit per unanimitat aplicar les mesures següents en relació al Calendari de Competició i Rànquings.

  1. Totes les competicions oficials que organitza la Federació Catalana d’esquaix i raquetbol queden aplaçades fins el proper mes de Setembre del 2020.A la web de la Federació www.esquaix.cat es publicarà el nou Calendari subjecte a les possibles variacions de seu i data.
  2. Davant de la probable falta de dates disponibles la Federació donarà prioritat a les Competicions més importants, Campionats d’Espanya i Campionats de Catalunya de totes les categories, tant d’esquaix com d’Squash 57.
  3. Rànquings: Per Comptabilitzar els 12 mesos que puntuen pel rànquing s’exclouran els mesos on no hi ha hagut Competició, inclòs el mes de Març d’enguany.
  4. En cas que l’estat d’alarma durés menys temps del previst la Federació podria començar les competicions abans del mes de Setembre, sempre seguint els criteris del Consell Català de l’Esport.

Barcelona, 4 d’Abril de 2020