Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Club Tennis Sabadell a Squash 57 i Club Natació Sant Andreu a esquaix veterans s’imposen als play offs de la Lliga Catalana 2022

El passat dissabte 4 de Febrer les instal·lacions del Mèlich Sportsclub de Sant Just Desvern van acollir el play off de la Lliga Catalana 2022 d’Squash 57 i de Veterans d’esquaix, amb els 8 equips millor classificats a la Temporada Regular.

Pel que fa a l’Squash 57 la victòria se la va endur el Club Tennis Sabadell, que es va desfer a les semifinals del Bonasport per 3 a 0 i a la final de l’equip local, vigent campió, el Mèlich SportsClub, en una final molt disputada. Obria l’eliminatòria els número 3 de cada Club, amb victòria pel juigador del CT Sabadell Leo Torrecilla sobre el local Martín Tueda per 2 jocs a 0. Empatava l’eliminatòria Oriol Sàlvia pel Mèlich al derrotar Albert Codina també per 2 a 0. En el partit decisiu el local Narcís Pelach es va avançar al marcador davant Xavi Silvestre guanyant el primer joc per 11 a 9, però Silvestre es va endur els dos jocs següents per 11/4 i 11/7 donant el títol als de Sabadell. L’Eurosport de La Pineda es va adjudicar la tercera plaça a l’imposar-se al Bonasport per 3 a 0.

Pel que fa a la categoria de veterans d’esquaix l’equip favorit, el Club Natació Sant Andreu, es va endur el títol al superar a les semifinals al CEAC de Sant Vicenç de Castellet per 3 a 0 i a la final al SAF UAB de Cerdanyola del Vallès per un ajustat 2 a 1. David Cornudella donava el primer punt al Sant Andreu a l’imposar-se a Emili Burgués per 3 jocs a 1, David Guzmán posava l’empat pel SAF al derrotar Javier Agruña per 3 jocs a 0, al partit decisiu, però, Jesús Castán no donava cap opció a Jordi Corpas, imposant-se per 3 a 0 i revalidant el títol de l’any passat pel C.N.Sant Andreu. El Club Natació Barcelona va finalitzar a la tercera plaça a l’imposar-se al CEAC per 2 a 1.

Resultats:

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=F4D78E0E-F5BA-4020-B88B-17BCF03A01B6