Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Bona actuació de Noa Romero i Nacho Fajardo a Praga

Under 15 17 2017

Els passats dies 11 al 14 de Maig es van celebrar a l’Hector Sports Center de Praga (Rep.Txeca) els Campionat d’Europa per equips sots 15 i sots 17 per equips d’esquaix, amb la presència a la selecció espanyola sots 15 de Noa Romero (C.N.Sant Andreu) i Nacho Fajardo (Esquaix Igualada), els dos com a números 1 de l’equip, que finalment va acabar a la vuitena posició final.

La selecció espanyola estava al grup A amb Anglaterra, la campiona final i Holanda. Al primer partit Espanya s’imposava a Holanda per 2 a 1, amb victòries del Nacho i la Noa. Al segon partit els esperava la gran favorita, Anglaterra. Després de la victòria de Nacho fajardo davant el número 1 anglès Adam Goad, per 3 jocs a 2, i la derrota del murcià Adrián Gracia, tot quedava en mans de la jugadora del CN Sant andreu, Noa Romero. Partit igualadíssim davant l’anglesa Torrie Malik, que es va decidir a favor de l’anglesa per 11/9 al cinquè. La derrota davant les angleses portava a la selecció espanyola a lluitar pels llocs 7 al 12.

Victòries davant Finlàndia i Gal·les per 3 a 0 i derrota davant Polònia per 2 a 1, amb victòria de la Noa i derrotes del Nacho i l’Adriàn. Balanç molt positiu pels catalans, els dos amb 4 victòries i 1 derrota al torneig.

Resultats:

http://www.europeansquash.com/sport/tournament.aspx?id=048FECCF-452C-433A-B1A3-AFA47FD3B3DE