Abel Lamas repeteix victòria al Nat’s de Sant Fruitós de Bages

2ª Prova circuit 2ª categoria Nat´s 2017

El passat dissabte 15 de Maig el gimnàs Nat’s de Sant Fruitós de Bages va acollir la 2ª prova del Circuit de Segona Categoria d’esquaix.

Els pronòstics es van fer bons i la final la van jugar els dos màxims favorits a endur-se’n el campionat, el local David Llibre i Abel Lamas del Nick Sport de Barcelona.

Malauradament la resolució del partit es va produir per l’abandonament per lesió del jugador del Nat’s Sport en el tercer joc quan la final estava més que igualada tant en joc com en resultat 1-1 (11-9, 7-11) i on Lamas i Llibre feien gaudir d’un bon espectacle.

El partit pel tercer i quart lloc se’l va endur el jugador de la selecció panamenya d’esquaix Sergi Casals, davant Jordi Nova del Nat’s per un ajustat 3-2 ( 3-11, 11-7, 11-8, 7-11 i 11-9).

En l’entrega de premis, el sorteig per adjudicar-se el Val de 50 € de Caprabo se’l va endur Jesús Castán del SAF UAB.