Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Blasco, Herrero, Matalobos, Febrer i Suárez campions de Catalunya de Veterans d´esquaix

Campionat de Catalunya de Veterans

Els passats dies 17 al 19 d´aquest mes de Setembre es van disputar a les instal.lacions del Bonasport i a l´illa Diagonal els Campionats de Catalunya de Veterans, 2ª edició del Memorial Joan Martínez. Una gran participació i un  nivell excepcional a l´edició d´enguany.

A la categoria +35 victòria del jugador del Lloret Squash, Xavi Blasco davant del seu company de club ,Ramon Lafuente per 3 jocs a 1.A les semifinals el Xavi Blaco va derrotar al Marc Gutiérrez del CN Sant Andreu per 3 jocs a 2, mentre el Ramon Lafuente es desfeia del Jesus Pablos, del Bonasport ,per 3 a 0.
A la categoria +40 el campió va ser el Seti Herrero (Malibú) al derrotar a la final al Jordi Navines (Punt Groc) per 3 jocs a 0.A les semifinals victòries del Jordi Navines davant Marc Rocasalbas i del Seti Herrero davant Santi Bos de l´Anyós.
A la categoria +45 l´Albert Matalobos del CN Sant Andreu es va imposar al Jordi Navines per 3 jocs a 0.Prèviament s´havian desfet del Nasi Herms de l´Igualada i José Luis Hevia del Nick Spa&Sport.
A la categoria +50 victòria del David Febrer del Nick&Spa al derrotar a la final al seu company de club José Luis Hevia per 3 a 1.A les semifinals gran partit del David Febrer davant el Lluis Suárez , 3 a 1, i victòria de l´Hevia davant el David Cornudella del CN Sant Andreu.
Finlament a la categoria +55  Lluis Suárez de l´Anyós d´Andorra es va imposar a la final al Joan Mirangels del Nick de Barcelona. A les semifinals es van imposar al Toni Reillo del Nat´s i José Manuel Flores respectivament.