L´igualadí Nacho Fajardo campió de la Copa d´Espanya d´esquaix sots 13 a Madrid

copa Espanya sots 13-17

Els passats dies 18 i 19 de Setembre es va celebrar a les instal.lacions del Rackets de Madrid la Copa d´Espanya , de les categories sots 13 i sots 17, tant masculina com femenina. Una àmplia participació catalana on cal destacar la victòria a la categoria sots 13 masculina de l´igualadí Nacho Fajardo, que es va imposar a la final al murcià Adrián Gracia per 3 jocs a 1. A la mateixa categoria els jugadors del CC Diagonal , Philip Georgiev i Joan Serna van arribar als quarts de final, on van perdre amb el Nacho Fajardo i l´Álvaro Martín.

A la categoria sots 13 femenina la jugadora del CN Sant Andreu, Noa Romero , va assolir la 3ª plaça després de perdre les semifinals davant la gallega Martina Flores i guanyar el tercer i quart lloc a la

A la categoria sots 17 masculina bona actuació del jugador del CN Sant Andreu , Cristian Romero , assolint la quarta plaça amb victòries davant Héctor Guerra i Javier Martín , i derrota a les semifinals davant Diego Crespo en un emocionant partit , i el tercer i quart lloc davant el galleg Pablo Quintana.El també jugador del CN Sant Andreu, Pablo Dolz es va quedar a la fase prèvia després de perdre amb l´andalús Augusto Ortigosa.

Finalment a la categoria sots 17 femenina , tres representants catalanes, cal destacar la 4ª plaça de la Maria Pajares del Malibú Esportiu , després de guanyar a la María Domínguez i a la Linda Domínguez i perdre a semifinals davant la campiona , la canària María González. El tercer i quart lloc derrota davant la gallega Marta Domínguez. Per altra banda la Sofia Mateós (CN Sant Andreu) i la Selena Georgiev (CC Diagonal) van perdre a vuitens de final i quarts de final respectivament , davant la palentina Paula Castrillo.