Victòria d’Iker Pajares a Palència Reviewed by Momizat on . Els passats dies 20 al 23 de Desembre les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència, van acollir l'Open Ciudad de Palenia, torneig del circuit PSA Sat Els passats dies 20 al 23 de Desembre les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència, van acollir l'Open Ciudad de Palenia, torneig del circuit PSA Sat Rating: 0

Victòria d’Iker Pajares a Palència

Els passats dies 20 al 23 de Desembre les instal·lacions del Campo de la Juventud de Palència, van acollir l’Open Ciudad de Palenia, torneig del circuit PSA Satèl·lit, amb 6.000 $ en premis.

Varis jugadors representants de la Federació Catalana varen ser presents al torneig, on cal destacar la victòria del principal favorit del torneig, el sabadellenc Iker Pajares (PSA, 24 / BGS). Pajares es va imposar de forma clara en tots els partits, i es va endur el títol sense cedir un sol joc, a la final va derrotar al seu company d’ acadèmia, el canari Iván Pérez (PSA, 84/BGS) amb parcials d’11/7, 11/8 i 11/6 en 49 minuts de joc. A les semifinals Pajares i Pérez es van desfer del galleg Hugo Varela (PSA, 91) i del madrileny Sergio García (PSA, 126) respectivament, ambdós per 3 a 0.

El català resident a Polònia Marc López (PSA, 186) va caure als vuitens de final davant Varela, mentre que Nilo Vidal (PSA, 192 / Eurosport, BGS) i Pablo Dolz (PSA, 272 / C.N.Sant Andreu, BGS) no van superar la primera ronda, al perdre davant el francès Paul González (PSA, 212) i Marc López respectivament.

Resultats:

Quadre

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top