Nilo Vidal s’imposa a Pamplona Reviewed by Momizat on . Les innstal·lacions del S.C.D.R  Anaitasuna de Pamplona van acollir els passats dies 24 i 25 de Setembre el X Campionat d'esquaix SCDR Anaitasuna, prova puntuab Les innstal·lacions del S.C.D.R  Anaitasuna de Pamplona van acollir els passats dies 24 i 25 de Setembre el X Campionat d'esquaix SCDR Anaitasuna, prova puntuab Rating: 0

Nilo Vidal s’imposa a Pamplona

Les innstal·lacions del S.C.D.R  Anaitasuna de Pamplona van acollir els passats dies 24 i 25 de Setembre el X Campionat d’esquaix SCDR Anaitasuna, prova puntuable pel ranking nacional de la RFES, i amb la presència de 2 representants de la Federació catalana, amb excelents resultats.

El jugador de l’Eurosport Estival de La Pineda Nilo Vidal (PSA 244, BGS) es va endur el seu primer títol nacional, al derrotar a la final al local David Marín per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/7, 11/3 i 11/4. Prèviament, a les semifinals Vidal va imposar-se al jugador del C.N.Sant Andreu Pablo Dolz (PSA, 354 / BGS) per 3 jocs a 1, en un partit força disputat, l’únic joc que va cedir Vidal en tot el torneig. Pablo Dolz va aconseguir la tercera posició, al derrotar el palentí Abel Marín per 3 jocs a 1.

info@esquaix.cat Tel / fax 93 307 95 60 © 2013 Esquaix.cat Pàgina web oficial de la FCS

Scroll to top