Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Zabalbeascoa i Mateos campions de la 5ª Prova del Circuit Català de 2ª al Club de Tennis Sabadell

cts

Les instal·lacions del Club Tennis Sabadell, va acollir la 5a prova del circuit de Segona categoria, en categoria masculina i femenina, amb un total de 29 participants. Sota la direcció del jutge àrbitre Ivan Flores, es van disputar partits des de Divendres dia 12 al vespre fins Dissabte dia 13 a la tarda.

En el quadre femení, en format de lligueta. La final la van disputar la jove Sofia Mateos del Can Mèlich Club de Sant Just Desvern i Cinthya Servellón del Triops de Banyoles, amb victòria de la primera per un ajustat 3 jocs a 2. La tercera classificada va ser la local Maria Rosa Bella en derrotar a Ariadna Pepiol del Saf UAB de Cerdanyola del Vallès.

En el quadre masculí, bons partits en les primeres rondes, com la victòria d’Alex Luque del Triops de Banyoles davant Ramon Fernandez del Nick Spa & Sports Club a vuitens de finals, per 3 jocs a 2, o la sorpresa als quarts de finals, on el cap de sèrie número 1 i número 15 de Catalunya, Enric Creus del Malibú Esportiu, va perdre davant el peruà Alberto Santillana, que el tindrem aquí fins a final d’any.

Les semifinals, les van jugar Alberto Santillana i Jesus Pablos del CN Sant Andreu amb victòria del primer per 3 jocs a 1 i el local Eric Zabalbeascoa que va derrotar per 3 jocs a 0 al lleidatà Eduard Nadal. En la final, Eric va derrotar per un ajustat 3 jocs a 2 a Alberto, en una gran final. Les fases de consolació van ser per dos jugadors del CN Sant Andreu, Eduard Abella que va derrotar a Cristian Ruiz del Malibú Esportiu i Javier Agruña que va derrotar al seu company de club, el jove Cristian Romero.