Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries per Toni Fernández, Jaime Pascual i Belén Robles a Can Busqué

Els passats dies 31 de maig i 1 de Juny les instal·lacions del Club Can Busqué a Igualada van acollir el segon Open de 2ª i 3ª categoria d’esquaix masculí i femení, amb més de 30 partipants de diferents Clubs de Catalunya.

A segona categoria el partit decisiu el van disputar el local Toni Fernández i David Guzmán (Club Natació Sabadell), amb victòria pel primer per 3 jocs a 1. La tercera posició se la va endur Adrián Gaug (Club Tennis Sabadell) a l’imposar-se a Montse Fajardo (Can Busqué) per 3 jocs a 0.

A la tercera categoria la victòria se la va endur el jugador del Tipi park de Santa Cristina d’Aro Jaime Pascual, campió a l’edició del 2023 del mateix torneig. Pascual es va desfer als quarts de final del local Sergio Rivero per 3 a 0 i a les semifinals de Màrius Tarrés (SAF UAB, Cerdanyola del Vallès) també per 3 jocs a 0. A la final contra el jove Pol Asensio /Mèlich SportsClub, sant Just Desvern) Pascual es va imposar per un aujstat 3 a 2, amb parcials d’11/8, 8/11, 7/11, 11/9 i 11/8. Asensio havia derrotat a les semifinals a Javier Agruña (Club Natació Sant Andreu) per 3 jocs a 0. Al partit pel tercer lloc Tarrès es va imposar a Agruña per un ajustat 3 a 2 amb 14 a 12 al cinquè joc. La prova de consolació se la va endur Miguel Aranda (CN Sant Andreu) al derrotar a la final al local Rafa Sánchez per 2 jocs a 0. La final de consolació de prèvies la van disputar els locals Jordi Gual i Xavier Bermejo amb victòria pel primer per 2 jocs a 1.

Finalment, a la categoria femenina victòria clara de la local Belén Robles, que es va imposar a tots els partits de la lligueta sense cedir un joc. La segona plaça la van disputar les també locals Ariadna Rivero i Flor Mª De la Rosa, amb victòria per la jove Rivero per un ajustat 3 a 2.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/40327/open-can-busque-2a-i-3a-categoria-2024