Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries per Maria Balló i Jesús Castán al C.E. Mediterrani

Els passats dies 3 i 4 de Novembre les instal·lacions del Club Esportiu Mediterrani van acollir l’edició del 2023 de l’Open de 3ª Categoria d’esquaix, masculí i femení, amb una nombrosa participació de jugadors i jugadores d’arreu del territori.

A la categoria femenina Maria Balló es va endur el torneig a l’imposar.-se a la final a Txell Gutiérrez per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4, 11/3 i 11/5. La jugadora local Elizaveta Belinskaya va aconseguir la tercera posició al derrotar a la jove LLuna Agruña (C.N.Sant Andreu) per 3 jocs a 0 al partit pel tercer lloc. Fátima Fernández (CE Mediterrani) va finalitzar a la cinquena plaça per davant de Mar Ruiz (CEAC Sant Vicenç de Castellet).

A la categoria masculina Jesús Castán (C.N.Sant Andreu) es va endur el títol a l’imposar-se a les semifinals al local Víctor Spinu per 3 jocs a 1 i a la final al seu company de Club Javier Agruña també per 3 jocs a 1, amb parcials de 8/11, 11/6, 11/5 i 11/4. Roger Capdet (Mèlich SportsClub de Sant Just Desvern) va finalitzar a la tercera plaça per davant de Spinu.

La Consolació de 2ª ronda se la va endur el local Jacques Manderscheid a l’imposar-se a la final a Pol Asensio (Mèlich) per 3 jocs a 0, mentre que la consolació de 1ª ronda se la va endur Raul Ruiz (CEAC) al derrotar José Martínez (CN Barcelona) per un ajustat 3 a 2. Finalment, la final de la segona consolació de primera ronda va enfrontar als locals Roger Navales i Pol Nebot, amb victòria pel primer per 3 jocs a 0.

Resultats:

https://rankedin.com/en/tournament/32542/open-c-e-mediterrani-3a-categoria