Light

Dark

Auto

Light

Victòries per Bernat Serna i Gerard Garcia als Campionats de Catalunya de 2ª i 3ª Categoria

Els passats dies 12 i 13 d’Abril les instal·lacions del Club tennis Sabadell van acollir l’edició del 2024 del Campionat de Catalunya d’esquaix de 2ª i 3ª categoria, amb vora 50 participants de diferents Clubs de Catalunya.

A la 2ª categoria el jugador del DIR Rocafort de Barcelona Bernat Serna, es va endur el títol a l’imposar-se a les semifinals a David Guzmán (CN Sabadell) per 3 jocs a 0 i a la final a Carlos Martín (CN Sant Adreu / BGS) per 3 jocs a 1, amb parcials de 7/11, 13/11, 11/5 i 11/7. La tercera posició va ser per Guzmán i la quarts pel local Santi Grau que no va poder jugar el partit de semifinals davant Martín per una indisposició.

Pel que fa a la 3ª categoria el títol se’l va endur el jugador del Club Tennis Sabadell Gerard Garcia, al derrotar a la final al seu company de Club Adrián Gaug per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/8, 11/8 i 11/9. Garcia no va perdre cap joc en tot el torneig, imposant-se a les semifinals al també local Ferran Amaro, tercer classificat final per davant de Raúl Carnerero (Marconi Terrassa).