Victòries per Amaro, Grau i Martínez al SAF UAB

Els passats dies 1 i 2 de Març les instal·lacions del SAF UAB a Cerdanyola del Vallès, van acollir el Campionat de Catalunya de Veterans a les categories +35, +45 i +55, i paral·lelament l’Open de 3ª Categoria que es fa anualment a les pistes Universitàries, amb una participació de vora 40 jugadors i jugadores de diferents Clubs de Catalunya.

A la categoria veterans +55 el títol se’l va endur el jugador del Club Natació Barcelona José Martínez, a l’imposar-se a la final a Jesús Castán (Club Natació Sant Andreu) per 3 jocs a 0, amb parcials de 15/13, 11/1 i 11/9. La tercera posició va ser pel local Emili Burgués al derrotar al partit pel tercer lloc a Pep Massó (GEiEG Girona) per 3 jocs a 0.

A la categoria +45 victòria pel jugador del Club Tennis Sabadell Santi Grau. Grau va imposar-se a semifinals al local Diego Dávila per 3 jocs a 0 i a la final a Álex Corberó (Mèlich SportsClub Sant Just Desvern) per idèntic marcador, amb parcials d’11/5, 11/3 i 11/5. Tercera posició final pel local Jordi Corpas al superar Dávila per 3 a 0. La prova de consolació +45 se la va endur José Anronio Asensio al guanyar la final a José Luis Pérez per 3 jocs a 1.

A la categoria +35 repetia final Santi Grau davant Edouard Haury (CN Sant Andreu). Haury va haver d’abandonar per fatiga donant el títol a Grau. Tercera posició per David Guzmán (CN Sabadell) per davant de Roger Capdet (Mèlich).

Finalment a l’Open de 3ª Categoria victòria pel jove Ferran Amaro (Club Tennis Sabadell), després d’imposar-se a semifinals al local Màrius Tarrés per 3 jocs a 0 i a la final a Edouard Haury per 3 a 1, amb parcials d’11/6, 11/4, 6/11 i 11/4. Tercera posició final per Jordi Caupena (Club Tennis Sabadell) al derrotar Tarrés per 3 a 1. La prova de consolació se la va endur Quim Martínez (CN Sant Andreu) a l’imposar-se a la final a Emili Burgués per 3 jocs a 1.