Dark

Auto

Light

Victòries d’Oriol Sàlvia i Marc Altarriba a l’Spanish Junior Open de Madrid

Els passats dies 10, 11 i 12 de Juny les instal·lacions del Yoofit Gym de Madrid van acollir l’edici´ó del 2022 del Spanish Junior Open d’esquaix, torneig del circuit europeu junior de la ESF, amb una nombrosa presència de representants de la Federac´ió catalana a les diferents categories.

A la categoria sots 13 masculina meritòria tercera posició pel jugador del Mèlich SportsClub Arnau Puiggròs. El de Sant Just Desvern, amb un balanç de 4 victòries i una derrota, va accedir a la lluita pel tercer lloc després de derrotar a Eduardo Kuehnel (Madrid), Tiago Vilas (Galícia) i Miguel Ripollés (Canàries), tots per 3 a 0, i caure davant el canari Rafael Segovia per un ajustat 3 a 2. Al partit pel tercer lloc victòria davant el galleg Mauro Vilas per 3 jocs a 1. L’escocès Jamie Pearman va derrotar a Segovia a la final per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 15 masculina Oriol Sàlvia (Mèlich SportsClub) va fer bons els pronòstics i es va endur el t´ítol, sense cedir cap joc en tot el torneig, imposant-se als quarts de final al canari Alberto Mateo, a les semifinals al nordamericà Elias Starr i a la final al valencià Alex Boni, amb parcials d’11/7, 11/7 i 11/3.

A la categoria sots 17 masculina Marc Altarriba (Club Tennis Sabadell / BGS) es va endur el títol també sense cedir un joc en tot el torneig, després d’imposar-se als quarts de final al també català Aleix Romero (CN Sant Andreu), a les semifinals al nordamaericà Zachary Starr i a la final al madrileny Javier Fraser amb parcials d’11/8, 11/8 i 11/7. Els jugadors del CN Sant Andreu Aleix i Romero i Carlos Martín van finalitzar a la setena i vuitena posició respectivament. Romero va superar als vuitens a l’israelià Gilad Wiegenfeld per 3 a 0 caient a quarts davant Altarriba, mentre que Martín va superar als vuitens al portuguès Simao Correia per 3 a 0, caient als quarts de final davant l’escocès Oliver Hunter per 3 a 0.

Finalment a la categoria sots 19 masculina, amb tres representants de la Federació Catalana, sotscampionat per Hugo Lafuente (Tipi Park Sports / Squash Project). Lafuente va superar als quarts de final al palentí Mario Pedrosa per 3 a 0, i a les semifinals a l’andalús Christian Domínguez per 3 a 1, caient a la final davant el surafricà Damian Groenewald per 3 a 1, amb parcials d’11/6, 4/11, 11/9 i 11/6. Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal / BGS) va finalitzar a la tercera posició, després de derrotar al murcià Adrian Gracia als quarts de final per 3 a 1 i caure a les semifinals davant Groenewald per 3 a 0. Finalment Joan Serna (Esportiu Rocafort / BGS) va finalitzar a la sisena posició, al derrotar a la fase de grups a l’americà Ari Starr per 3 a 0 i al perdre davant Groeneweld als quarts de final, també per 3 a 0. Al partit pel cinquè lloc derrota davant el palentí Pablo Antolín per un ajustat 3 a 2.