Victòries de Serrano i Romero a l’Open de 2ª i 3ª categoria d’esquaix

Paral·lelament al Campionat de Catalunya Absolut disputat els dies 23 i 24 d’Abril les insta·lacions de l’Squash 4 de Terrassa van acollir l’Open de 2ª i 3ª categoria d’esquaix, primera prova del circuit del 2021.

A la segona categoria el jugador del SAF UAB de Cerdanyola del Valls, Iván Serrano, es va endur el títol després de derrotar a les semifinals a Santi Grau (Club Tennis Sabadell) per 3 jocs a 0 i a la final al jove Oriol Herrero (Malibú Sabadell) per 3 jocs a 1, remuntant el joc inicial, amb parcials de 3/11, 11/9, 11/5 i 11/5. Herrero s’havia desfet a les semifinals del seu company de club Marc Altarriba per 3 jocs a 0. Tercera posició per Altarriba després de la retirada per lesió de Grau.

A la tercera categoria el podi el van ocupar 3 molt joves jugadors. El campió va ser Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) al derrotar a la final a Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern) per un ajustat 3 a 2, amb parcials d’11/6, 11/7, 5/11, 8/11 i 11/8, en una final molt disputada. Prèviament Romero s’havia desfet a les semifinals del veterà i company de Club Javier Agruña per un ajustat 3 a 2, mentre que Sàlvia va fer el mateix amb Bernat Serna per 1 a 0 i retirada per indisposició de Serna, aquest últim va finalitzar a la tercera posició.