Victòries de Philip Georgiev i Pablo Dolz al Sots 13-17 Mixte

Campionat de Catalunya sots 13 i 17 Mixte 2017

El passat dissabte 22 el Club Natació Sant Andreu va acollir el Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17 mixte, amb la presència de més de 30 jugadors i jugadores, provinents d’11 clubs diferents de Catalunya.

Els favorits al títol, Georgiev i Dolz es van imposar, tot i tenir dues finals molt disputades. A la categoria sots 13 el jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev, es va imposar a la final a Hugo Lafuente del squash Malgrat en un partit força igualat, decidint-se al cinquè joc, amb parcials de 11/8 11/7 4/11 9/11 i 11/7. El tercer lloc va ser pel jugador de l’Esportiu Rocafort, Joan Serna, al derrotar al jove Marc Altarriba (Malibú) per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 17 el jugador del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz, va derrotar a la final a Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) per 3 jocs a 2, remontant un 0/2, amb parcials de 8/11 6/11 11/8 12/10 i 11/7. El tercer lloc va ser pel Pol Rami (Nick Spa&Sport de Barcelona) per davant de Noel Hita del SAF UAB.

Cal destacar la bona actuació a la categoria sots 13 de l’Ona Blasco (Marconi XXI Terrassa) que va assolir la 5º posició i de Montse Fajardo (Igualada) que va ser setena.

També molt remarcable la cinquena plaça de Sofía Mateos (C.N.Sant Andreu), la setena de Noa Romero (C.N.Sant Andreu) i la vuitena de la gal·lesa del Triops de Banyoles Zoe Edwards. Totes elles a la categoria sots 17.