Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries de Morales i Castán al torneig de veterans del CN Barcelona

Les instal·lacions del Club Natació Barcelona van acollir el passat dissabte 26 d’Octubre, una prova del circuit de veterans d’esquaix, a les categories +35, +45 i +55.

A la categoria +35 victòria clara del jugador del Club Natació Sant Andreu, Gabriel Morales, que es va imposar a tots els rivals de la lligueta sense cedir un sol joc. Roger Capdet, del Mèlich Sportsclub de Sant Just Desvern va aconseguir la segona plaça, mentre que Xavi Blanco del Club Ciudad Diagonal va ser el tercer classificat.

A la categoria +45 Jesús Castán del C.N.Sant Andreu i Martín Rueda del Mèlich SportsClub van disputar la final, amb victòria pel primer per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/3, 11/2 i 11/6. Prèviament Castán havia derrotat al seu company de Club David Cornudella a les semifinals per 3 a 0, mentre que Rueda es va desfer de Javier Agruña, també del Sant Andreu, per 3 jocs a 1. Agruña es va imposar a Cornudella al partit pel tercer lloc.

Finalment a la categoria +55 victòria també de Jesús Castán que es va imposar a la lligueta tot i perdre un partit davant l’Emili Burgués del SAF UAB de Cerdanyola. Les victòries davant Cornudella i José Manuel Flores (Club Tennis Tarragona Park) li van donar el títol. Segona plaça per Cornudella i tercera per Flores.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=482A4C45-03C1-42BE-8505-CD96893D8E1E