Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòries de Blasco, Hidalgo i Altarriba al C.N. Sant Andreu

Els passats dies 22, 23 i 24 el Club Natació Sant Andreu va acollir com cada any per aquestes dates el Torneig de Festa Major d’esquaix amb més de 50 participants de diferents clubs de Catalunya a les 3 categories en joc.

Al torneig de 1ª Categoria victòria clara pel jugador de Lloret de Mar Xavi Blasco (Squash Project). Blasco es va imposar a la final a Dani Quian (Nick Spa & Sports) per 3 jocs a 1, amb parcials de 9/ 11, 11/5, 11/1 i 11/4. Prèviament, a les semifinals Blasco es va desfer del jove Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) també per 3 a 1, mentre que Quian va fer el mateix amb Nacho Fajardo (Esquaix Igualada) pel mateix tanteig, en parcials molt igualats. Fajardo es va imposar a Georgiev en el partit pel tercer lloc també per 3 a 1. Selena Georgieva es va endur la prova de consolació de forma clara al superar a la final a Iván Serrano (SAF UAB) per 3 a 1.

A la 2ª Categoria el local Felipe Hidalgo es va endur el torneig, al superar a la final al seu company de club Gabi Morales per un ajustat 3 a 2, amb parcials de 8/11, 11/9, 10/12, 11/5 i 11/7. Hidalgo havia derrotat a semifinals al també local Txema Mínguez per 3 a 1, mentre que Morales va fer el mateix amb el també local Jesús Castán per 3 a 0. Castán va finalitzar a la tercera posició al superar Mínguez per 3 a 0. La prova de consolació se la va endur Jesús Alonso també del C.N. Sant Andreu al derrotar a la final a Joan Serna (Malibú Esportiu de Sabadell) per 3 jocs a 2.

Finalment a la prova de 3ª categoria victòria clara del jove Marc Altarriba (Malibú Esportiu). Altarriba va guanyar el torneig sense cedir un sol joc, derrotant a la final al local David Alcalde per 2 a 0 i abandonament per lesió, amb parcials als dos primers jocs d’11/5 i 11/8. Altarriba es va desfer a semifinals de José Martínez (C.N.Barcelona), mentre que Alcalde va fer el mateix amb Roger Capdet (Mèlich Sports Club) per 3 jocs a 1. Capdet va finalitzar a la tercera posició al superar Martínez per un clar 3 a 0. El jove local Aleix Romero es va endur la prova de consolació a l’imposar-se a la final a la també jove jugadora de l’Esquaix Igualada Montse Fajardo per 3 jocs a 0.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=6151D54B-31FC-487D-9C37-9C64FDF33A8B