Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòria d’Iker Pajares a la Copa d’Espanya a Madrid

Les instal·lacions del Yoofit Castellana a Madrid van acollir els passats dies 11, 12 i 13 d’Octubre la Copa d’Espanya Absoluta d’esquaix, masculina i femenina, amb molta presència dels millors jugadors catalans i catalanes a les dues categories.

A la categoria masculina victòria brillant del sabadellenc del Malibú Esportiu Iker Pajares (PSA, 38) que es va endur el torneig sense cedir un sol joc en els partits que va disputar, derrotant a la final al jugador del l’Esquaix Igualada Bernat Jaume (PSA, 91) amb parcials d’11-9, 11-8 i 11-7. A les semifinals Jaume s’havia imposat al galleg Borja Golán (PSA, 34) per 3 a 0, i Pajares al madrileny Sergio García (PSA,168), pel mateix resultat. Un dels favorits, el jugador del Club Tennis Sabadell Edmon López (PSA, 58) va patir una lesió al turmell al partit de quarts de final davant Jaume i es va haver de retirar. El català afincat a Granada Iván Flores també va caure a quarts de final davant Pajares. Nilo Vidal (Eurosport Salou PSA 258) i Joel Jaume (Esquaix Igualada PSA 250) van caure a vuitens de final, mentre que Marc Soriano (CEAC Sant Vicenç PSA 349) no va poder superar la primera ronda. Pablo Dolz (C.N.Sant Andreu PSA 606), Philip Georgiev (Club Ciudad Diagonal) i Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) van caure a la fase prèvia.

A la categoria femenina la jugadora del C.N.Sant Andreu Sofía Mateos (PSA 111) va accedir a la final davant la murciana Cristina Gómez (PSA 75) amb qui va caure per 3 a 0, amb parcials d’11-2, 11-1 i 11-5. Mateos havia derrotat a les semifinals a la gallega Inés Gómez per 3 jocs a 0. Noa Romero (C.N.Sant Andreu) va caure als quarts de final davant la gallega Marta Domínguez per 3 jocs a 0, mentre que Selena Georgieva (Club Ciudad Diagonal) va caure a primera ronda davanat la campiona final Cristina Gómez.