Victòria de Selena Georgieva al Belgian Junior Open d’esquaix

Belgian junior 2018

La jugadora del Club Ciudad Diagonal, Selena Georgieva, va guanyar el passat cap de setmana a Brussel·les el Belgian Junior Open d’esquaix a la categoria sots 17 femenina, deprés de derrotar a la final a la rusa Alesya Aleshina per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/9 11/3 i 12/10. Brillant actuació de la búlgara afincada a Catalunya, que no va cedir cap joc en tot el torneig, imposant-se conecutivament a la sueca N.Malmstrom, la txeca T.Holzbauerova i la belga M.A.Callebaut. Georgieva ocupa el primer lloc del rànking femení sots 17 europeu per davant de la rusa Aleshina.

En el mateix torneig el seu germà Philip Georgiev va participar a la categoria sots 15 masculina on va aconseguir la 11a posició, amb tres victòries, davant els francesos A.Talbert i Romeo Billy i l’irlandès D.Moran,  i dues derrotes davant el també irlandès S.Murphy i l’israelià S.Rome.