Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Victòria de Noa Romero a la Copa d’Espanya sots 19

El Club de Campo K7 de Paterna (València) va acollir els passats dies 2 i 3 d’Octubre la Copa d’Espanya d’esquaix sots 15 i sots 19, amb una nombrosa participació de representants catalans a totes les categories, i amb uns excelents resultats.

A la categoria sots 19 femenina domini clar de la jugadora deBarcelona Noa Romero (BGS/C.N.Sant Andreu). Romero va endur-se el títol sense cedir un sol joc en tot el torneig, i derrotant ba la final a la gallega Sofía Rodríguez amb parcials d’11/2, 11/1 i 11/6. Prèviament , a semifinals, Romero s’havia desfet d’Ivet Isern (Marconi Terrassa), mentre que Rodríguez va fer el mateix amb Montse Fajardo (Esquaix Igualada). Fajardo va finalitzar a la tercera plaça per davant d’Isern.

A la categoria sots 19 masculina el campió va ser l’andalús Augusto Ortigosa, que es va imposar a la final a Nacho Fajardo (Igualada) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6, 11/5 i 11/4. Fajardo va derrotar als quarts de final al jove Hugo Lafuente (Squash Project) per un ajustat 3 a 2, aixecant una pilota de partit, i a les semifinals al murcià Adrián Gracia per 3 jocs a 1. Tercera posició per Gracia i quarta per l’andalús Christian Domínguez. Lafuente va finalitzar sisè i Oriol Herrero (Malibú Sabadell) va finalitzar vuitè.

Finalment a la categoria sots 15 masculina victòria del valencià Adrián Revert, després de derrotar a la final a Marc Altarriba (Malibú) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/7, 5/11, 11/9 i 12/10, en un partit molt disputat. A les semifinals Revert s’havia imposat al també valencià Alex Boni per 3 a 0, mentre que Altarriba va fer el mateix amb Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club) també per 3 a 0. Boni va derrotar a Sàlvia al partit pel tercer lloc per 3 a 0. També van participar Aleix Romero (C.N.Sant Andreu) que va acabar cinquè i Bernat Serna (Rocafort) setè.

Resultats:

http://www.realfederaciondesquash.com/copa-de-espana-sub-11-sub-15-sub-19_1