Victòria de Bernat Jaume a l’Open Costa del Sol

La localitat malaguenya de Fuengirola va acollir els passats dies 17 al 20 de Desembre l’Open Costa del Sol, torneig masculí del circuit professional mundial PSA 10K, amb la presència de 6 jugadors catalans al quadre principal.

La final la van disputar el sabadellenc Iker Pajares (BGS, Malibú Esportiu PSA 32) i l’igualadí Bernat Jaume (Squash Project, Esquaix Igualada PSA 69). Quarta final entre ells des de Setembre, després de les disputades al Campionat de Catalunya a Terrassa, la Copa Federació a Santa Cristina d’Aro i a l’Open LaLiga a València, totes elles amb victòria pel de Sabadell. Aquest cop però l’igualadí Jaume va aconseguir el su primer títol a un torneig PSA 10K a l’imposar-se a la final per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4 11/7 i 11/8 en 59 minuts de joc. 4rt títol per Bernat Jaume al circuit mundial després dels aconseguits a Noruega al 2019, Israel el 2018 i Romania el 2017.

Les semifinals les van disputar Pajares i el galleg Hugo Varela (PSA 129) per una banda i els germans Bernat i Joel Jaume (Esquaix Igualada PSA 225) per una altra, amb victòria per Pajares per 3 a 1 i Bernat Jaume 3 a 0 per l’altra. Bon torneig de Joel Jaume que es va imposar a vuitens al galleg Arón Astray (PSA 385) per 3 a 2 i a quarts de final al madrileny Sergio García (PSA 165) també per 3 a 2. Els altres jugadors catalans van caure als vuitens de final, Nilo Vidal (BGS, Euro Sport PSA 269), Pablo Dolz (BGS, CN Sant Andreu, PSA 518) i Marc López (Triops Banyoles, PSA 260) no van poder superar la primera ronda. Vidal davant Sergio García, Dolz davant el canari afincat a Barcelona Iván Pérez (BGS, Triops 231) i López davant l’holandès resident a Barcelona Tess Jutte (BGS, Malibú, PSA 331) tots per 3 jocs a 1.