Un gran Edmon López i Carlos Rincón campions al Nick Spa & Sports Club

nick

Els passats 24 i 25 d’Octubre, les instal·lacions del Club Nick Spa & Sports de Barcelona, van acollir el Catalonia Closed 4 internacional i una prova del circuit de tercera categoria. Més de 50 jugadors van gaudir de les noves pistes d’esquaix que el Nick va renovar ara fa poques setmanes. A més, la marca Ksix, número 1 a la venta d’accessoris per telefonia mòbil va ser un dels patrocinadors, obsequiant als guanyadors i finalistes amb alguns dels seus productes.

A  l’open internacional, el guanyador final va ser Edmon López del CN Sant Andreu de Barcelona, derrotant a Ivan Flores del CT Sabadell per 3 jocs a 0, demostrant estar en un gran estat de forma. A les semifinals, tots dos van derrotar, respectivament, al gallec Pascal Gomez per 3 jocs a 0 i a Dani Pascual del CN Sant Andreu per 3 jocs a 1. La fase de consolació va ser per Enric Creus del Malibú Esportiu de Sabadell al derrotar a Edu Abella del CN Sant Andreu en la final.

A la prova de tercera categoria, el guanyador final va ser el local Carlos Rincon que va derrotar al seu company de club Ramon Fernández a la final per 3 jocs a 0. A semifinals, van derrotar, respectivament, a Toni Lopez del CN Sant Andreu per 3 jocs a 1 i a Lluis Coromines del CN Lleida per 3 jocs a 1. La fase de consolació va ser pel local Pol Tramuns al derrotar a la final a José Martínez del CN Sant Andreu.