Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Triops de Banyoles campió de lliga catalana d’esquaix de Primera Categoria

Les instal·lacions del Centre de Tecnificació Marconi de Terrassa van acollir els passats dies 7 i 8 de Juny el Play Off de Lliga Catalana d’esquaix de Primera Categoria 2018-2019, amb els 4 equips classificats després de la temporada regular.

Els dos principals candidats al títol, Malibú Esportiu de Sabadell i Triops de Banyoles, van fer bons els pronòstics i es van classificar per la final, després de derrotar a les semifinals al Club Tennis Sabadell i al Club Natació Sant Andreu, ambdós per 3 a 0.

La final entre Malibú i Triops va començar bé pels de Sabadell, amb victòria de Seti Herrero davant Alex Luque per 3 jocs a 0, però el galleg Pascal Gómez (PSA, 316) va empatar la final al superar l’holandès del Malibú Tess Jutte (PSA, 253) per 3 jocs a 1. El punt decisiu el van disputar Richard Williams pel Triops i Dani Bericat pel Malibú. Domini de l’anglès que no va donar cap opciò al vallesà, imposant-se per 3 jocs a 0 i donant el títol als de Banyoles. La tercera posició se la va adjudicar el Club Natació Sant Andreu, al derrotar al CT Sabadell per 2 a 1.

Resultats:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/draw.aspx?id=A41C1246-47C0-4362-82FF-C23E3F150D58&draw=72