Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Tres títols pels catalans a Múrcia

Els passat dies 12 i 13 d’Abril la localitat murciana de San Pedro del Pinatar va acollir els Campionats d’Espanya d’esquaix a les categories sots 13 i sots 17 masculina i femenina, amb una àmplia representació de jugadors i jugadores catalans, que varen ocupar les primeres posicions en 3 de les 4 categories en disputa.

A la categoria sots 13 femenina domini clar de la jugadora de Lloret de Mar, Ona Blasco (Squash Project), que es va endur el títol sene cedir un joc en tot el torneig. Blasco es va imposar a la cap de sèrie 1 del torneig, Montse Fajardo (Esquaix Igualada) als quarts de final, a les semifinals a la local Ángela Gracia i a la final a l’andalusa Estrella Martín, aquesta última amb parcials d’11/4, 11/9 i 11/9. Fajardo va finalitzar a la cinquena posició mentre que la tercera classificada va ser la gallega Olivia Mon.

A la categoria sots 13 masculina Marc Altarriba (Malibú Esportiu de Sabadell) va ser el campió, també sense cedir un joc, imposant-se als quarts de final al local Alejandro Ruiz, a les semifinals al valencià Alex Boni i a la final a Oriol Sàlvia (Mèlich Sports Club de Sant Just Desvern) amb parcials d’11/5, 11/1 i 11/4. Oriol Sàlvia havia derrotat a les semifinals a Bernat Serna (Esportiu Rocafort de Barcelona). Serna finalitzar a la quarta posició.A la categoria sots 17 femenina la principal favorita, Noa Romero ( C.N.Sant Andreu) no va poder participar a l¡estar disputant l`’Euopeu Sots 19 a Praga. La campiona va ser la gallega Martina Flores per davant de les també gallegues Sofía Rodríguez, sots campiona i Icia Rivero, tercera. Ivet Isern (Marconi Terrassa) va finalitzar a la cinquena posició, caient als quarts de final davant la campiona Martina Flores.

Finalment a la categoria sots 17 masculina domini de Nacho Fajardo (Esquaix Igualada). Fajardo es va imposar als quarts de final al galleg Xabier Barberán, a les semifinals al local Adrián Gracia, per 3 a 1 i a la final al andalús Alvaro Martín per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/6, 11/8 i 11/5. Tercera posició per Gracia per davant d’Ernesto Revert de València. Hugo Lafuente (Squash Project) va ser 6è, mentre que Joan Serna (Fitmix Training Center) va finalitzar a la 13ª posició.