Dark

Auto

Light

Dark

Auto

Light

Sofía Mateos sots-campiona de l’Italian Junior Open

Italian Junior Open 2016

La jugadora del CN Sant Andreu , Sofía Mateos , va aconseguir la segona plaça a l’Italian Junior Open d’esquaix , jugat a Riccione els passats dies 17 al 19 d’aquest mes de Juny. La Sofía va accedir a la final brillantment ,després de guanyar totes les seves rivals per 3 jocs a 0. A vuitens la italiana M.Ugollini, a quarts la suíssa S.Frevel i a les semifinals a l’egípcia M.Elkheshen. Una altra egípcia , Nour Ellamey , la va derrotar a la final , també per 3 a 0.

A la mateixa categoria sots 15 femenina cal destacar el 4rt lloc final per la Selena Georgiev (CCDiagonal) , que va arribar a les semifinals , després de desfer-se de l’americana A.Nicholas a vuitens i de la sueca E.Johnsson a quarts, i perdre a les semifinals davant la campiona N.Ellamey , per un ajustat 3 a 2. Al partit pel 3è lloc derrota davant l’egípcia N.Elkheshen per 3 a 1.

A la categoria sots 13 masculina, bona actuació del Philip Georgiev (CCDiagonal) que va aconseguir la tercera posició, després de derrotar al polac J.Zimecki per 3 a 0 i a quarts a l’egipci Y.El-Saka per 3 a 1, caient a semifinals davant el finlandès V.Ruismaki per 3 a 1. Victòria final al partit pel 3er lloc davant el polac N.Hernas per 3 a 0.